studio espressontwerp

 

 

home

 

 

 

 

 

 

 

 

profiel
erik slagt 

Als kind van een literair vertaalster en een gepassioneerd schilder en fotograaf kreeg ik al vroeg het gevoel voor schoonheid mee van zowel tekst als beeld. Daarnaast waren thuis sociale rechtvaardigheid en je inzetten voor het algemeen belang duidelijke richtlijnen. Niet vreemd dus dat ik een bouwkundige opleiding en een werkkring in de architectuur combineerde met het schrijven voor en het vormgeven van diverse verenigingsbladen.

non-profit
Met de overstap van de commerciële bouwwereld naar de non-profitsector (internationale samenwerking) maakte ik een duidelijke keuze om ook professioneel meer maatschappelijk relevant bezig zijn. De wereld een beetje beter maken door bij te dragen aan meer internationaal bewustzijn via tekst en beeld (krant, folders, websites) en door mensen te informeren en enthousiasmeren. In die tijd heb ik mij verder ontwikkeld in zowel het grafisch ontwerpen als de journalistiek.

kleinschalig
met studio
espressontwerp blijf ik bij voorkeur werken voor kleinschalige organisaties, liefst met een 'sociale component' of een ideële grondslag. het ontwerpen van websites,logo’s en huisstijlen en het opmaken van publicaties combineer ik met het schrijven en redigeren van teksten en het meedenken over de optimale communicatie van mijn klanten met hun doelgroepen. kortom: aandacht besteden aan vorm én inhoud.

Dorpsdichter Ermelo
Sinds 1 oktober 2022 ben ik Dorpsdichter van Ermelo. Ik dicht over lokale zaken, met de bedoeling mensen aan het denken te zetten en de dialoog te bevorderen. Alle gedichten en meer informatie: zie de
website


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

erik slagt de la reystraat 44 3851 bh ermelo
06 50677701 info at espressontwerp.nl